НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 01:19


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

БСП има още 5 кандидати за районни кметове в София

БСП има още 5 кандидати за районни кметове в София

26 Юли 2019 | 16:06 | Агенция "Фокус"
София. Организациите на БСП в столичните райони „Младост“, „Нови Искър“, „Подуяне“, „Сердика“ и „Панчарево“ определиха кандидатите си за кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
В „Младост“ БСП ще подкрепи кандидатурата на арх. Стефан Стефанов. Той е номиниран от инициативен комитет. Стефанов е главен архитект на района, работил е като проектант обществено и жилищно строителство. На 44 години е.
Социалистите в „Нови Искър“ издигат председателя на районната организация Милко Панов. Той е на 50 години и има дългогодишен стаж в сферата на транспорта.
БСП – Подуяне залага на 44-годишния юрист Веселин Жечев, който се занимава с търговия.
Кандидатът за кмет на район „Сердика“ ще бъде Янко Янков. 63-годишният магистър по военно дело, транспортно строителство и публична администрация има управленски опит в областта на транспортното строителство. Янков е бил член на надзорния и управителния съвет на „Локомотив София“ и началник щаб на спортната школа на клуба.
В „Панчарево“ БСП застава зад независимия кандидат за районен кмет Радко Петров. Той е строителен инженер и е управител на строителна фирма. На 72 години.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Известни са още 6 кандидати за районни кметове на БСП – София

Известни са още 6 кандидати за районни кметове на БСП – София

13 Юли 2019 | 13:33 | Агенция "Фокус"
София. Организациите на БСП в столичните райони „Красно село“, „Слатина“, „Триадица“, „Илинден“, „Средец“ и „Витоша“ излъчиха своите кандидати за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
Общинският съветник Николай Николов ще бъде кандидатът за кмет на „Красно село“. Той е на 32 години и е председател на организацията на БСП в района.
В „Слатина“ социалистите издигат 33-годишния икономист Димитър Главинов. Мениджър е в голяма застрахователна компания.
БСП – Триадица номинира Александър Вачев, на 50 години. Вачев е икономист информатик, експерт в областта на сигурността.
Георги Томов ще е кандидатът за кмет на „Илинден“. Той е предприемач в сферата на търговията и услугите, на 44 години.
В „Средец“ БСП ще разчита на Иван Виделов, 41-годишен магистър по национална сигурност.
За кметското място в район „Витоша“ ще се бори Александър Кьосовски, който е финасист, консултант по европейски програми, на 35 години.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

БСП – София издигна първите кандидати за районни кметове

БСП – София издигна първите кандидати за районни кметове

9 Юли 2019 | 14:39 | Агенция "Фокус"
София. Районните организации на БСП в „Изгрев“, „Красна поляна“, „Връбница“, „Надежда“, „Студентски“ и „Овча купел“ издигнаха своите кандидати за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
Кандидатът на социалистите в „Изгрев“ е д-р Делян Георгиев. Той е на 33 години и е лекар в Спешна медицинска помощ - София. Баща е на 3 деца.
Районната организация в „Красна поляна“ реши да подкрепи Георги Миланов, издигнат от Инициативен комитет „Бъдеще за Красна поляна“. Миланов е на 43 години, предприемач в сферата на телекомуникациите.
Във „Връбница“ БСП издига Владимир Петров, който е на 35 години и е магистър по „Финанси и счетоводство“.
В „Надежда“ БСП ще разчита на адвокат Стоян Цветков, на 44 години.
В район „Студентски“ социалистите издигат 27-годишния юрист Георги Йорданов. В момента е докторант по „Политология“.
БСП – Овча купел ще подкрепи издигнатия от инициативен комитет Ангел Маринов. Той е юрист, експерт по национална сигурност, на 56 години.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Жан-Клод Юнкер и Мишел Барние преди речите им в ЕП за Брекзит. 18 септември 2019 г.
Жан-Клод Юнкер и Мишел Барние преди речите им в ЕП за Брекзит. 18 септември 2019...

ВИДЕО
Радиоверига и информационна агенция Фокус
Радиоверига и информационна агенция Фокус
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.