НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 20:28


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

БСП има още 5 кандидати за районни кметове в София

БСП има още 5 кандидати за районни кметове в София

26 Юли 2019 | 16:06 | Агенция "Фокус"
София. Организациите на БСП в столичните райони „Младост“, „Нови Искър“, „Подуяне“, „Сердика“ и „Панчарево“ определиха кандидатите си за кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
В „Младост“ БСП ще подкрепи кандидатурата на арх. Стефан Стефанов. Той е номиниран от инициативен комитет. Стефанов е главен архитект на района, работил е като проектант обществено и жилищно строителство. На 44 години е.
Социалистите в „Нови Искър“ издигат председателя на районната организация Милко Панов. Той е на 50 години и има дългогодишен стаж в сферата на транспорта.
БСП – Подуяне залага на 44-годишния юрист Веселин Жечев, който се занимава с търговия.
Кандидатът за кмет на район „Сердика“ ще бъде Янко Янков. 63-годишният магистър по военно дело, транспортно строителство и публична администрация има управленски опит в областта на транспортното строителство. Янков е бил член на надзорния и управителния съвет на „Локомотив София“ и началник щаб на спортната школа на клуба.
В „Панчарево“ БСП застава зад независимия кандидат за районен кмет Радко Петров. Той е строителен инженер и е управител на строителна фирма. На 72 години.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

БСП – София определи кандидатите си за кметове в още 5 столични района

БСП – София определи кандидатите си за кметове в още 5 столични района

16 Юли 2019 | 15:19 | Агенция "Фокус"
София. Организациите на БСП в „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“ определиха кандидати си за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
Кандидатът на социалистите в „Искър“ е Борис Цветков – общински съветник и председател на районната организация на партията. Той е математик на 45 години.
БСП – Лозенец също залага на своя председател Николай Велчев. Той е 37-годишен икономист. Работата му е свързана с упражняване на инвеститорски и финансов контрол.
В „Люлин“ БСП издига Мая Александрова. Той е икономист на 52 години, занимава се с частен бизнес.
В „Банкя“ социалистите ще подкрепят 31-годишния Иво Пиперов, който ще се кандидатира като независим. Той работи във фирма за преводи и легализация.
БСП – Кремиковци ще разчита на Цецка Кочкова, която е председател на районната организация. Той е училищен психолог на 57 години. Кочкова е била кмет на Долни Богров (2011 – 2015).
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

БСП – София издигна първите кандидати за районни кметове

БСП – София издигна първите кандидати за районни кметове

9 Юли 2019 | 14:39 | Агенция "Фокус"
София. Районните организации на БСП в „Изгрев“, „Красна поляна“, „Връбница“, „Надежда“, „Студентски“ и „Овча купел“ издигнаха своите кандидати за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
Кандидатът на социалистите в „Изгрев“ е д-р Делян Георгиев. Той е на 33 години и е лекар в Спешна медицинска помощ - София. Баща е на 3 деца.
Районната организация в „Красна поляна“ реши да подкрепи Георги Миланов, издигнат от Инициативен комитет „Бъдеще за Красна поляна“. Миланов е на 43 години, предприемач в сферата на телекомуникациите.
Във „Връбница“ БСП издига Владимир Петров, който е на 35 години и е магистър по „Финанси и счетоводство“.
В „Надежда“ БСП ще разчита на адвокат Стоян Цветков, на 44 години.
В район „Студентски“ социалистите издигат 27-годишния юрист Георги Йорданов. В момента е докторант по „Политология“.
БСП – Овча купел ще подкрепи издигнатия от инициативен комитет Ангел Маринов. Той е юрист, експерт по национална сигурност, на 56 години.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Четвърта поредна нощ на безредици в Каталуния. 18 октомври 2019 г.
Четвърта поредна нощ на безредици в Каталуния. 18 октомври 2019 г.

ВИДЕО
Дигитален материал: Как се гласува в изборното помещение
Дигитален материал: Как се гласува в изборното помещение
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.