НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 15:05


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

БСП има още 5 кандидати за районни кметове в София

БСП има още 5 кандидати за районни кметове в София

26 Юли 2019 | 16:06 | Агенция "Фокус"
София. Организациите на БСП в столичните райони „Младост“, „Нови Искър“, „Подуяне“, „Сердика“ и „Панчарево“ определиха кандидатите си за кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
В „Младост“ БСП ще подкрепи кандидатурата на арх. Стефан Стефанов. Той е номиниран от инициативен комитет. Стефанов е главен архитект на района, работил е като проектант обществено и жилищно строителство. На 44 години е.
Социалистите в „Нови Искър“ издигат председателя на районната организация Милко Панов. Той е на 50 години и има дългогодишен стаж в сферата на транспорта.
БСП – Подуяне залага на 44-годишния юрист Веселин Жечев, който се занимава с търговия.
Кандидатът за кмет на район „Сердика“ ще бъде Янко Янков. 63-годишният магистър по военно дело, транспортно строителство и публична администрация има управленски опит в областта на транспортното строителство. Янков е бил член на надзорния и управителния съвет на „Локомотив София“ и началник щаб на спортната школа на клуба.
В „Панчарево“ БСП застава зад независимия кандидат за районен кмет Радко Петров. Той е строителен инженер и е управител на строителна фирма. На 72 години.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

БСП – София определи кандидатите си за кметове в още 5 столични района

БСП – София определи кандидатите си за кметове в още 5 столични района

16 Юли 2019 | 15:19 | Агенция "Фокус"
София. Организациите на БСП в „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“ определиха кандидати си за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
Кандидатът на социалистите в „Искър“ е Борис Цветков – общински съветник и председател на районната организация на партията. Той е математик на 45 години.
БСП – Лозенец също залага на своя председател Николай Велчев. Той е 37-годишен икономист. Работата му е свързана с упражняване на инвеститорски и финансов контрол.
В „Люлин“ БСП издига Мая Александрова. Той е икономист на 52 години, занимава се с частен бизнес.
В „Банкя“ социалистите ще подкрепят 31-годишния Иво Пиперов, който ще се кандидатира като независим. Той работи във фирма за преводи и легализация.
БСП – Кремиковци ще разчита на Цецка Кочкова, която е председател на районната организация. Той е училищен психолог на 57 години. Кочкова е била кмет на Долни Богров (2011 – 2015).
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Известни са още 6 кандидати за районни кметове на БСП – София

Известни са още 6 кандидати за районни кметове на БСП – София

13 Юли 2019 | 13:33 | Агенция "Фокус"
София. Организациите на БСП в столичните райони „Красно село“, „Слатина“, „Триадица“, „Илинден“, „Средец“ и „Витоша“ излъчиха своите кандидати за районни кметове. Това съобщиха от пресцентъра на БСП - София.
Общинският съветник Николай Николов ще бъде кандидатът за кмет на „Красно село“. Той е на 32 години и е председател на организацията на БСП в района.
В „Слатина“ социалистите издигат 33-годишния икономист Димитър Главинов. Мениджър е в голяма застрахователна компания.
БСП – Триадица номинира Александър Вачев, на 50 години. Вачев е икономист информатик, експерт в областта на сигурността.
Георги Томов ще е кандидатът за кмет на „Илинден“. Той е предприемач в сферата на търговията и услугите, на 44 години.
В „Средец“ БСП ще разчита на Иван Виделов, 41-годишен магистър по национална сигурност.
За кметското място в район „Витоша“ ще се бори Александър Кьосовски, който е финасист, консултант по европейски програми, на 35 години.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Привърженици на теорията на конспирацията откриха двойничка на Грета Тунберг. 21 ноември 2019  г.
Привърженици на теорията на конспирацията откриха двойничка на Грета Тунберг. 21...

ВИДЕО
Безпрецедентно наводнение във Венеция
Безпрецедентно наводнение във Венеция
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.