НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 04:56


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Добрич: Заради работа по проекта за водния цикъл е спряно водоподаването по ул. „Ген. Георги Попов“

Добрич: Заради работа по проекта за водния цикъл е спряно водоподаването по ул. „Ген. Георги Попов“

8 Октомври 2018 | 12:48 | Агенция "Фокус"
Добрич. Заради работа по проекта за водния цикъл е спряно водоподаването по ул. „Ген. Георги Попов“, по информация на ВиК - Добрич, предаде кореспондентът на Радио „Фокус” – Варна. По същата причина без водоподаване са Рилските блокове, кв. „Реджията“, абонатите по ул. „Силистра“ 53 и ул. „Спартак“ 21. В областта заради отстраняване на аварии с нарушено водоподаване са в Район Добрич-селска - с. Бранище, с. Славеево, с. Дянково, СК Лясково, в Район Балчик - ул.“Тунджа“ в морския град и с. Оброчище, в Район Каварна - ул. „Г. Кирков“ и ул. „Добротица“ в морския град, в Район Тервел - с. Жегларци и с. Балик, в Район Генерал Тошево - с. Лозница и с. Пленимир, в Район Шабла - къмпинг „Добруджа“ и с. Дуранкулак, и в Район Крушари - с. Зимница.
Жулиета НИКОЛОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Добрич: Част от улица “Гоце Делчев“ е затворена временно за движение на автомобили заради дейности по водния цикъл

Добрич: Част от улица “Гоце Делчев“ е затворена временно за движение на автомобили заради дейности по водния цикъл

8 Юни 2018 | 07:38 | Агенция "Фокус"
Добрич. Част от улица “Гоце Делчев“ – от бул. „Русия“ до бул. „Добруджа“, е затворена временно за движение на автомобили заради дейности по водния цикъл, предаде кореспондентът на Радио „Фокус” – Варна. Няма въведени временни ограничения на движението на автомобили в областта. Движението на автомобили по Околовръстния път на Добрич се осъществява с повишено внимание поради ремонтни дейност. Ремонтните дейности продължават до 22 юни. Движението по път II-71 Силистра – Добрич в района на с. Коларци също се осъществява с повишено внимание поради пропадане на част от пътното тяло. Движението и по двата пътни участъка е регулирано с пътни знаци. Ограничено e движението на МПС над 10 тона по пътя Кранево – Варна при км 83+100. Като обходен маршрут се използва отсечката Кичево – Оброчище. Ограничението е със срок до 28 февруари 2019 г. Продължават строителни работи на обект ,,Интегриран проект за подобряване на водния сектор на град Добрич“ по ЛОТ 3 и ЛОТ 2, които се изпълняват по различни улиците в града. Ежедневно на сайта на Община град Добрич се публикува актуална информация за местата на строителни дейности. В Добрич времето е слънчево и ясно, тихо е, температурата на въздуха е около 18 градуса към 7,30 часа.
Жулиета НИКОЛОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Добрич: Централна градска част е с нарушено водоподаване заради дейности по обновяване на водния цикъл

Добрич: Централна градска част е с нарушено водоподаване заради дейности по обновяване на водния цикъл

5 Юни 2018 | 09:34 | Агенция "Фокус"
Добрич. Централна градска част е с нарушено водоподаване заради дейности по обновяване на водния цикъл, съобщиха от ВиК - Добрич. В Добрич с нарушено водоподаване поради отстраняване на аварии са по ул. „Хан Аспарух“ 11, в жк. „Балик“ бл. 44 и бл. 55. В областта с нарушено водоподаване в район „Добрич-селска" са с. Драганово, с. Бранище, с. Росеново, Помпена станция (ПС) - Долина, в район „Балчик" – Вилни зони „Сборно място и „Изгрев“, в район „Каварна" - с. Могилище, водоем „Топола“ и с. Камен бряг, в град Тервел – улиците „Цар Иван Асен“ 2, ул. „Пирин“, ул. „Ком“ и ул. „Братя Миладинови“, в район „Генерал Тошево" - с. Красен, с. Изворово, с. Василево -Птицефермата, в район „Шабла" - рибарско селище „Кария“ и в район „Крушари" - с. Лозенец.

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
София. Премиерът Бойко Борисов и Зоран Заев проведоха среща в Министерския съвет. 15 ноември 2018 година
София. Премиерът Бойко Борисов и Зоран Заев проведоха среща в Министерския съвет...

ВИДЕО
Тегленето на победителя в играта
Тегленето на победителя в играта "Европейски тест за отличници-шест" 30.07.2018г...
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2018 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.