НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 08:37


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Бургас: В неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

Бургас: В неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

7 Октомври 2018 | 07:55 | Агенция "Фокус"
Бургас. Неделната работилница за деца Арт-И-Факти в ТК „Акве Калиде“ ще научи децата как да превръщат ненужната хартия в красиви изделия. Това съобщиха от пресцентъра Община Бургас. Този път те ще изработват мини макети на замъци по представен образец и по собствена идея, използвайки фантазията си. Друга тема на творческите занимания ще бъде рисуване на изображение чрез МАК карти (метафорични асоциативни карти), създадени от художник по мотиви от митове и легенди. Всяко дете ще изтегли карта с изображение, по което ще рисува своя собствена история. Заниманието провокира въображението и децата развихрят своята фантазия в уникални изображения. Te ще могат да се запознаят и с историята на Акве Калиде, тъй като таксата от 3 лв. за едно и +1 лв. за второ занимание в работилничките им позволява да посeтят музея и да гледат 3D мапинг прожекцията като бонус. Арт-и-Факти се провежда в неделя, от 11:00 до 13:00 ч.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Бургас:  На 7 октомври в неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

Бургас: На 7 октомври в неделна работилница „Арт-И-Факти“ на „Акве Калиде“ ще се правят произведения на изкуството от стара хартия

4 Октомври 2018 | 17:50 | Агенция "Фокус"
София. На 7 октомври в неделната работилница за деца Арт-И-Факти в ТК „Акве Калиде“ ще научи децата как да превръщат ненужната хартия в красиви изделия. Това съобщиха от пресцентъра Община Бургас. Този път те ще изработват мини макети на замъци по представен образец и по собствена идея, използвайки фантазията си. Друга тема на творческите занимания ще бъде рисуване на изображение чрез МАК карти (метафорични асоциативни карти), създадени от художник по мотиви от митове и легенди. Всяко дете ще изтегли карта с изображение, по което ще рисува своя собствена история. Заниманието провокира въображението и децата развихрят своята фантазия в уникални изображения. Te ще могат да се запознаят и с историята на Акве Калиде, тъй като таксата от 3 лв. за едно и +1 лв. за второ занимание в работилничките им позволява да посeтят музея и да гледат 3D мапинг прожекцията като бонус. Арт-и-Факти се провежда в неделя, от 11:00 до 13:00 ч.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Бургас: Художествена работилничка „Арт-И-Факти“ ще се проведе в комплекс „Акве калиде“

Бургас: Художествена работилничка „Арт-И-Факти“ ще се проведе в комплекс „Акве калиде“

30 Септември 2018 | 09:34 | Агенция "Фокус"
Бургас. В последния ден на септември туристическият и археологически комплекс „Акве калиде“ в Бургас отново ще предложи интересни творчески занимания за децата. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. От 11.00 до 13.00 часа в поредната художествена работилничка „Арт-И-Факти“ ще се изработват модели на старинен медальон и тракийска гривна.
Таксата е 3 лв. за едно и 4 лв. за две занимания. Тя включва безплатно посещение на музея и 3D мапинг прожекция. За повече информация и резервации, тел.: 0882 00 41 26
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Бургас: „Арт-И-Факти“ отново отваря врати през септември

Бургас: „Арт-И-Факти“ отново отваря врати през септември

2 Септември 2018 | 07:58 | Агенция "Фокус"
Бургас. „Арт-И-Факти“ отново отваря врати през септември. Това съобщиха от пресцентъра на Община Бургас. Творческите работилнички за деца в ТК „Акве Калиде“ ще се провеждат в предстоящите недели от 11:00 до 13:00 ч. В следващата творческа занималня за деца днес малките гости на комплекса ще изработват митични същества от глина и разноцветни пана, използвайки техника „римска мозайка“. Инициативата има за цел да развива творческите умения и фантазия на малчуганите, като в същото време ги обогатяват с познания за историята на Акве Калиде. Билетът за „Арт-И-Факти“ включва още посещение на музея с 3D мапинг. Припомняме, че таксата за една работилничка е 3 лв., а за две – 4 лв.
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Десетки загинали при пожар в Бангладеш. 21 февруари 2019 г.
Десетки загинали при пожар в Бангладеш. 21 февруари 2019 г.

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.