НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ НОВИНИ ДО 03:22


СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Благоевград: Продължава традиционният есенен панаир в Гоце Делчев

Благоевград: Продължава традиционният есенен панаир в Гоце Делчев

20 Септември 2018 | 14:00 | Агенция "Фокус"
Гоце Делчев. Продължава традиционният есенен панаир в Гоце Делчев. Това каза за Радио „Фокус“-Пирин Даниела Крантева, експерт в направление „Връзки с обществеността“ към Община Гоце Делчев. Тя посочи, че началото на музикалната програма ще бъде поставено в 19,30 часа, като преди специалния изпълнител, участие ще вземе местен оркестър. По думите й програмата на панаира тази година е много богата. Даниела Крантева подчерта, че са се постарали да има за всеки по нещо, както за най-младите, така и за по-възрастното поколение. Тя уточни, че панаирът от години се провежда в района на бившата казарма, тъй като там е достатъчно широко. Крантева отбеляза, че тази вечер гост-изпълнител ще бъде Алисия.
„В петък – 21 септември ще ни гостува Бобан Здравкович. На 22 септември участие ще вземат два наши местни оркестъра, защото по същото време сме предвидили един прекрасен концерт на ансамбъл „Танец“ на площада в града, който е извън програмата на панаира. На 23 септември специален гост ще бъде любимката на най-младите – Гери Никол. На 24 септември завършваме панаира с оркестър Мега Фолк – един от най-добрите местни оркестри със солисти Тинка Бошнакова и Николай Ковачев“, каза още експертът.
Натали СТЕФАНОВА
Отвори в нов прозорец
прочети затвори

Благоевград: Иво Папазов-Ибряма и оркестър „Тракия“ гостуват на традиционния есенен панаир в Гоце Делчев

Благоевград: Иво Папазов-Ибряма и оркестър „Тракия“ гостуват на традиционния есенен панаир в Гоце Делчев

19 Септември 2018 | 10:57 | Агенция "Фокус"
Гоце Делчев. Иво Папазов-Ибряма и оркестър „Тракия“ гостуват на традиционния есенен панаир в Гоце Делчев. Това каза за Радио „Фокус“-Пирин Даниела Крантева, експерт в направление „Връзки с обществеността“ към Община Гоце Делчев. Тя посочи, че началото на музикалната програма ще бъде поставено в 19,30 часа, като преди специалните изпълнители, участие ще вземе местен оркестър. По думите й програмата на панаира тази година е много богата. Даниела Крантева подчерта, че са се постарали да има за всеки по нещо, както за най-младите, така и за по-възрастното поколение. Тя уточни, че панаирът от години се провежда в района на бившата казарма, тъй като там е достатъчно широко.
„На следващия ден, в четвъртък, специалното участие е на фолк-певицата Алисия. В петък – 21 септември, ще ни гостува Бобан Здравкович. На 22 септември участие ще вземат два наши местни оркестъра, защото по същото време сме предвидили един прекрасен концерт на ансамбъл „Танец“ на площада в града, който е извън програмата на панаира. На 23 септември специален гост ще бъде любимката на най-младите – Гери Никол. На 24 септември завършваме панаира с оркестър „Мега Фолк“ – един от най-добрите местни оркестри, със солисти Тинка Бошнакова и Николай Ковачев“, каза още Даниела Крантева.
Натали СТЕФАНОВА

Отвори в нов прозорец
прочети затвори

СНИМКА НА ДЕНЯ
Новият американски посланик в Босна и Херцеговина Ерик Нелсън. 18 февруари 2019 г.
Новият американски посланик в Босна и Херцеговина Ерик Нелсън. 18 февруари 2019 ...

ВИДЕО
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Кубрат Пулев подкрепи българския туризъм с нов видеоклип
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook
Начало | Услуги | Архив | Партньори | Тарифи | Радио реклама | За нас | Общи условия | Кариери | Контакти |
© 2019 Информационна агенция ФОКУС Съдържанието на Информационна агенция ФОКУС и технологиите, използвани в интернет страницата, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстови, аудио, видео, фотографски и графични изображения, публикувани в базата данни, са собственост на Информационна агенция ФОКУС, освен ако изрично е посочено друго. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и АБОНАТИТЕ се задължават да използват материали от информационната база данни съгласно Общите условия на Информационна агенция ФОКУС и действащото в Република България законодателство.